Thijronde door Het Hulsbeek

De Thijronde door Het Hulsbeek al bijna 10 jaar lang wandelen

De Thijronde door Het Hulsbeek is elke woensdagmorgen. Wat is de Thijronde ? Een stevige wandeling op de grootste route door Het Hulsbeek van ongeveer 9 kilometer.
We starten op het plein bij Winkelcentrum De Thij. Precies om 9.00 uur. Er gaat dan ook een groep op stap die het wat kalmer aan doet en een wandeling van 6 kilometer loopt met een korte pauze bij de Gammelkerbeek.
We lopen altijd langs de parkeerplaats naast de begraafplaats om 9.15 uur waar nog wandelaars aansluiten die dus een half uur minder lopen. We zijn om ongeveer 10.40 /10.50 terug en gaan lopend of per fiets naar Paal 12 voor een bakkie koffie/thee. Voor wie? Voor eenieder die zin heeft om met anderen te wandelen als midweekse beweging. Je leert ook maatjes kennen om nog eens vaker te wandelen. Als je een keer niet kunt geen probleem. Maar maak er maar gewoon een sleur van. Elke week gezond rond. Kost het iets? Nee. Moet ik me vooraf aanmelden? Nee, kom gewoon op woensdagmorgen en wandel mee. De Thijronde gaat altijd door want elk seizoen is het mooi in Het Hulsbeek.


Aanbod

Thijronde door Het Hulsbeek biedt de volgende cursussen/activiteiten aan:

Kennismakingscursussen

Thijronde door het Hulsbeek
Cursusdag Woensdag
Wanneer U kunt iedere week instromen. Wilt u meedoen? U bent van harte welkom. Meld u hieronder aan!
Tijdstip 09:00 - 10:45 uur
Meer informatie / inschrijven